Segueix-nos:
< Tornar enrere

MEDI AMBIENT I POLITICA TERRITORIAL

08.07
2012
“No ens juguem el territori!”


Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya, les JERC, hem celebrat aquest diumenge per 6a vegada consecutiva el Big Jump als rius, una jornada per reivindicar la salut dels rius. En aquesta ocasió ho hem commemorat al riu Llobregat, justament pel seu pas al Parc Agrari, i amb la voluntat de denunciar el que suposaria la construcció d’Eurovegas en aquests terrenys.

Les persones participants en l’acció hem recorregut pel marge dret del riu Llobregat i el geògraf i membre de la plataforma Aturem Eurovegas, Jaume Sans, ens ha anat explicant l’agressió al territori que suposaria Eurovegas, amb la desaparició del delta del Llobregat com el coneixem avui en dia i la fi de l’activitat agrícola que ara té lloc en aquesta zona.

Durant l’activitat les JERC hem desplegat la pancarta “No ens juguem el territori. No a Eurovegas”. A banda de la militància de les JERC, també hem comptat amb la participació de membres d’Esquerra del Baix Llobregat, així com el president d’Esquerra, Oriol Junqueras i els diputats Joan Puigcercós, Anna Simó i Marc Sanglas.

Big Jump al Llobregat: No a Eurovegas! Big Jump al Llobregat: No a Eurovegas! Big Jump al Llobregat: No a Eurovegas! Big Jump al Llobregat: No a Eurovegas!
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/342223

Comparteix: