Segueix-nos:
< Tornar enrere

MEDI AMBIENT I POLITICA TERRITORIAL

08.01
2008
Les JERC titllen d’electoralistes les promeses de Chacón sobre l’arribada del TGV a Barcelona

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya, JERC, titllen d’electoralistes les declaracions que la ministra espanyola d’Habitatge i candidata del PSC al Congrés ha fet aquest matí a Catalunya Ràdio afirmant que el TGV arribaria a Barcelona abans de les eleccions. Per al jovent independentista les declaracions de Chacón responen a la demagògia de Zapatero i els seus mercenaris per conservar el poder a Madrid després dels comicis. En aquesta línia, les JERC exigeixen a Chacón i al PSC que si són bons per apropiar-se electoralment de l’arribada del TGV a Barcelona també haurien d’assumir els problemes que ha comportat i comporta la seva construcció, la qual ha ocasionat uns greuges desproporcionats a la qualitat de vida de la ciutadania de Catalunya i a l’economia del país.

D’altra banda, les JERC consideren que Chacón no és una bona opció perquè actuarà com a ministra espanyola a les ordres de Bono i Zapatero i prioritzarà sempre els interessos del Govern espanyol en detriment dels interessos dels catalans.

 Per tot plegat, el jovent independentista insta el Govern espanyol a aturar la demagògia i a reparar el que ells mateixos han espatllat, a més de fer les transferències de la gestió de Renfe a la Generalitat amb la partida pressupostària corresponent a les inversions que es requereixin.

URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/339523

Comparteix: