Segueix-nos:
< Tornar enrere

MEDI AMBIENT I POLITICA TERRITORIAL

13.02
2013
Les JERC rebutgem l'aprovació de la tramitació de la ILP que declara les curses de braus bé d'interès cultural


Les Joventuts d'Esquerra Republicana rebutgem l'aprovació de la tramitació de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per declarar bé d'interès cultural les curses de braus. Aquesta ILP ha recollit 600.000 firmes -100.000 a Catalunya- i pretén forçar el retorn d'aquesta pràctica salvatge al Principat.

Amb l'oposició de totes les entitats animalistes, aquesta ILP posa per davant l'espanyolisme ranci als drets dels animals i agredeix per enèsima vegada l'autogovern català en un àmbit, el cultural, on suposadament Catalunya en té la competència exclusiva.

D'altre banda, les JERC volem felicitar a la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca per l'admissió a tràmit de la seva ILP pel dret a l'habitatge que ha de permetre la dació en pagament i la conversió de les execucions hipotecàries en lloguer social de forma retroactiva.

Gerard Gómez, portaveu nacional de les JERC, ha volgut mostrar la seva "preocupació per la falta de sensibilitat del PP, que fins a última hora no ha anunciat que acceptaria a tràmit la ILP de la PAH". Així mateix ha encoratjat al jovent a "sortir al carrer més que mai, perquè ara cal que a més d'entrar al debat Parlamentari, s'acabi aprovant la modificació legislativa que acabi amb la injustícia que són els desnonaments"

Prou! Per l'abolició de la tauromàquia Prou! Per l'abolició de la tauromàquia Prou! Per l'abolició de la tauromàquia Prou! Per l'abolició de la tauromàquia
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/342723

Comparteix: