Segueix-nos:
< Tornar enrere

MEDI AMBIENT I POLITICA TERRITORIAL

26.06
2012
Aturem Eurovegas!

Qui estima la terra, no la destrueix! Les JERC vam aprovar una resolució a l'abril ja, en contra d'aquest projecte


Les JERC des del primer moment ens hem oposat frontalment a la construcció del macro complex Eurovegas, ja que no correspon al model de desenvolupament econòmic i social que pensem que li correspon a una societat avançada de la Unió Europea, com són els Països Catalans. Al contrari, creiem que reincideix en alguns dels aspectes que ens han dut a la situació de crisi actual.

Ja al Consell Nacional que vam celebrar el passat 28 d'abril a València, les JERC vam aprovar una resolució contra el projecte d'Eurovegas, a la vegada que donàvem el nostre suport explícit a la Plataforma Aturem Eurovegas, l'agrupació d'entitats i ciutadans/es que treballen perquè Eurovegas sigui una realitat.

Davant les últimes visites de Sheldon Adelson i els responsables de la companyia Las Vegas Sands, a Barcelona reiterem la nostra posició en front d'aquest projecte i defensem que per superar les crisis econòmiques, els catalans hem de valdre’ns del nostre esforç i formar una classe treballadora qualificada i digna, reconeguda pel seu coneixement i per la capacitat de renovar-se i d’emprendre en un món de canvis constants.

Així mateix, remarquem que el nostre model turístic és un model de qualitat basat en la cultura, la gastronomia, la natura, l’oci saludable i l’esport. En cap cas volem el joc i el vici com a model turístic pel nostre país. I és per això que les JERC no farem ni un pas enrere en la lluita contra les accions que agredeixin el nostre territori i el nostre teixit productiu agroalimentari. Des de les JERC treballarem per preservar els nostres ecosistemes perquè donem valor a la nostra relació amb la terra on vivim i entenem que l’economia i la societat forment part de l’ecosistema de manera indissoluble.
Perquè, qui estima la terra, no la destrueix!

Aturem Eurovegas!

Logotip de la Plataforma Aturem Eurovegas Logotip de la Plataforma Aturem Eurovegas Logotip de la Plataforma Aturem Eurovegas Logotip de la Plataforma Aturem Eurovegas
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/342023

Comparteix: