Segueix-nos:
< Tornar enrere

EDUCACIÓ

23.03
2014
Mobilitzem-nos per una educació pública!

La comunitat educativa davant dels atacs reiterats que pateix l'educació ha convocat una setmana de lluita per l'educació pública del 24 al 29 de març.

L'objectiu és mobilitzar, en un primer moment, els professors, els estudiants i els pares amb activitats als centres com assemblees, xerrades sobre els greuges en educació o concentracions i expandir-ho finalment a la resta de la societat amb una gran manifestació que recorrerà els carrers de la capital catalana dissabte a la tarda. Aquesta convocatòria servirà per tal d'expressar l'oposició als embats que rep un àmbit vital per al futur d'un país com és l'educació. Últimament hem trobat molts exemples provinents tant des de fronts polítics -la LOMQE per part del govern espanyol- com judicials -les sentències del TSJC en contra de la immersió lingüística.

Des de les JERC donem suport a la setmana de lluita, animem els estudiants a implicar-se a les activitats que es facin al seu centre i a tot el jovent a participar a la manifestació de dissabte.

Cal, una vegada més, deixar clar que ens oposem a la LOMQE, una llei que ataca en tots els punts el model educatiu que defensem com a organització i, en definitiva, com a societat, i difondre ben alt i ben clar com és el sistema educatiu que anhelem per al nostre país: públic, de qualitat, laic, no sexista i en català, un model que els darrers esdeveniments ens han deixat ben clar que no podrem garantir mai si no és aconseguint la independència.

Per tot això, el proper 29 de març sortim al carrer per una educació pública, de qualitat, laica, no sexista i en català! 

Mobilitzem-nos per una educació pública! Mobilitzem-nos per una educació pública!
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/322011

Comparteix: