Segueix-nos:
< Tornar enrere

ASSEMBLEA NACIONAL DE LES DONES

23.06
2016
Si República és nom de dona: demostrem-ho!

Aquest 26 de juny tornem a tenir unes eleccions a la vista, unes eleccions espanyoles a les quals hem de participar i, a més a més, hi hem d’anar a totes. Portem tota la campanya dient que nosaltres som l’únic canvi possible. I és així. Nosaltres tenim molt clar que hi ha moltes coses que han de canviar en la nostra societat per tal que la futura República Catalana sigui més justa per a tothom.

Més justa i més feminista alhora. Tenim clar que volem viure en un país on el paper de les dones sigui igualment rellevant al dels homes, on no existeixi un sostre de vidre que ens limita i ens ofega, on la corresponsabilitat sigui una realitat i on puguem deixar de lamentar cada dia víctimes de violència masclista.

Per aconseguir tot això, cal la nostra implicació. Les dones hem d’estar presents ens totes les preses de decisions, no podem permetre que el nostre espai sigui ocupat. Per tant, com a joves i com a dones tenim una doble tasca: hem de fer que es senti la nostra veu i no hem de tenir cap mena de recança de ser al capdavant d’aquesta revolució. És el nostre moment i estem preparades per fer-ho. Tal com deia Rosa de Luxemburg “Qui no es mou, no sent les cadenes”. I nosaltres ens hem mogut, estem fent una veritable revolució de manera pacífica i democràtica construint la República Catalana. Per tant, nosaltres sí que hem sentit el pes d’aquestes cadenes i estem disposades a trencar-les i a seguir endavant.

No podem en cap moment defallir i si ens sentim cansades, només cal que mirem enrere, amb tota la lluita i tot el que ens precedeix per veure que ara més que mai és quan hem de tirar endavant. L’oportunitat de construir la República Catalana és més imminent i evident que mai.

I aquestes eleccions estic segura que seran un revulsiu més per al procés, que els catalans i catalanes ens abocarem a les urnes i demostrarem, un cop més, que tenim molt clar quin és el partit que vetlla més pel benestar dels ciutadans i ciutadanes dels Països Catalans. 

Susanna Pagès Susanna Pagès
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/358343

Comparteix: