Segueix-nos:
< Tornar enrere

ASSEMBLEA NACIONAL DE LES DONES

20.11
2014
Les JERC responen la campanya institucional de la Generalitat de Catalunya pel dia contra la violència envers les dones

En el marc del Dia Internacional contra la violència envers les dones, l’Institut Català de les Dones i el Govern de Catalunya han iniciat una campanya sota el lema “Qui exerceix la violència masclista necessita còmplices, gira-li l’esquena”. Segons les JERC, aquesta campanya no incita a actuar davant els casos de violència, sinó a girar-li l’esquena, fet que l’amaga i l’invisibilitza.

Per aquest motiu, els joves republicans han realitzat una rèplica del cartell de la campanya impulsada per la Generalitat amb el lema “Qui exerceix la violència masclista necessita còmplices. No li giris l’esquena... planta-li cara!”. Amb aquesta imatge volen recriminar el que troben que és una imatge i un lema del tot inapropiat i incitar a totes les persones coneixedores de casos de violència que actuïn per combatre-la i denunciïn als agressors.

La Secretària Nacional de la Dona de les JERC, Sílvia Casola, ha lamentat “la línia d’aquesta campanya del govern ja que una vegada més no actua de forma clara davant una greu i inherent problemàtica de la nostra societat”. En aquesta línia, Casola ha recordat que “en diverses ocasions les JERC hem instat al govern a que posi en marxa programes de prevenció destinats a persones joves que arribin a tots els centres educatius de Catalunya”.  

Imatge denúncia campanya institucional dia violència envers les dones Imatge denúncia campanya institucional dia violència envers les dones
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/350414

Comparteix: