Segueix-nos:
< Tornar enrere

ASSEMBLEA NACIONAL DE LES DONES

29.03
2006
LES JERC CONDEMNEM L'ASSASSINAT D'UNA DONA DE VIC I UNA ALTRE DONA D'ATZENETA DEL MAESTRAT, VÍCTIMES DE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) manifestem la nostra condemna per l’assassinat d’una dona de Vic (Osona) i una altre dona d'Atzeneta del Maestrat (Alcalatén), presumptament a mans de les seves parelles.

Tota l'organització expressa el seu rebuig a tots els tipus de violència masclista i insta la societat a denunciar totes les situacions que atempten contra els drets fonamentals de les dones.

El jovent independentista considera que és imprescindible la implicació de tota la ciutadania per tal que cap agressió quedi impune, perquè les dones que pateixen aquest tipus de violència s'atreveixin a denunciar els agressors i se les valori socialment. Alhora, consideren també que cal trencar el silenci, trencar els mites respecte determinades conductes de domini, possessió, control i agressivitat per construir uns Països Catalans lliures de violència masclista.

URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/318323

Comparteix: