Segueix-nos:
< Tornar enrere

ASSEMBLEA NACIONAL DE LES DONES

11.12
2013
Les JERC condemnem la campanya "Violeta" de Mango

les Joventuts d’Esquerra Republicana volem mostrar el nostre rebuig a la campanya “Violeta” de l’empresa Mango. Aquesta campanya presenta una nova línia de roba del que ells anomenen “talles grans”. Aquestes mides van de la talla 40 fins a la 52. La campanya porta per lema “em queda bé i m’agrada” i està previst que arribi a les botigues a principis del 2014.

Des de les JERC, denunciem que aquest tipus de campanyes imposen un model erroni de cos ideal i representen un perill per a la salut de les persones joves. Els trastorns de comportament alimentari són cada cop més presents entre la joventut i cada vegada es manifesten més aviat. El fet que una multinacional de la moda faci arribar el missatge que les talles 40 són talles grans és greu i perillós, alhora que evidentment erroni.

Apostem perquè les institucions exigeixin un tallatge igual a totes les empreses de moda, sobretot les destinades a les persones joves, respectant els cossos reals. No podem permetre campanyes que donen un missatge erroni sobre quin és el model de cos “ideal”.

Perquè siguem altes, baixes, primes o grosses, totes som grans dones!  

URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/326023

Comparteix: