Segueix-nos:
< Tornar enrere

ASSEMBLEA NACIONAL DE LES DONES

03.10
2015
Els nostres cossos, les nostres vides

El passat dissabte 3 doctubre les JERC vam participar en la trobada internacional: Els nostres cossos, les nostres vides” on hi havia representades delegacions de Llatinoamèrica, Nord-Amèrica i el Carib. Es van tractar temàtiques com aralavortament als països llatinoamericans i la salut en diversos àmbits, entre daltres.

 
 
 

La representant llatinoamericana, Sandra Catañeda ens va explicar que en els últims 10 anys hi ha hagut poc abans quant a la salut reproductiva, tot i que, cada vegada més països han despenalitzat l’avortament però no han donat les eines per què sigui lliure i gratuït. Pel que fa a salut, es va tractar el tema de la vacuna del papil·loma humà, on la vicepresidenta de CAPS ens va demostrar que aquesta vacuna no cura tots els casos de papil·loma humà.

Les conclusions que es van extreure de les jornades van ser, en primer lloc, que les entitats i organitzacions hem de tenir l’objectiu de difondre informació que en molts casos està amagada per interessos partidistes i econòmics; en segon lloc, la lluita continua i per tant no ens hem de satisfer amb unes quantes lleis que no garanteixen del tot la salut reproductiva ni els drets de les persones. I, finalment, que cal mantenir lligams amb aquestes organitzacions internacionals per ajudar-nos mútuament: totes som la mateixa lluita!

Fotografia de l'acte Fotografia de l'acte
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/355045

Comparteix: