Segueix-nos:
< Tornar enrere

ASSEMBLEA NACIONAL DE LES DONES

17.12
2013
El Consell Nacional de les JERC aprova per unanimitat una resolució contra la violència masclista entre joves

El Consell Nacional de les Joventuts d’Esquerra Republicana, ha aprovat per unanimitat una resolució contra la violència masclista entre joves, que proposa un seguit de actuacions per acabar amb aquesta xacra social.

Manifestem el nostre rebuig a la violència masclista, i exposem la nostra preocupació per l'augment d'aquest tipus de violència entre les persones joves. Cal redactar un informe que analitzi la situació de la violència masclista entre el jovent d’arreu del territori i que avaluï les mesures implantades per revisar i adequar les polítiques públiques a les noves realitats. Un cop analitzada la situació, demanem que es posi en marxa un pla transversal i integral per abordar aquesta problemàtica.

Les joventuts independentistes ens hem compromès a fer arribar aquestes propostes a les diverses institucions on som presents. Així mateix, aquesta setmana serà presentada al ple del Parlament per la diputada de les JERC, Marta Vilalta. 
 
Les JERC també hem aprovat la nostra oposició al tancament de la Radiotelevisió valenciana i el nostre suport i solidaritat amb els 1600 treballadors i treballadores afectats, així com al projecte de Barcelona World, la MAT i el Quart cinturó, tres projectes que trinxen el nostre territori i actuen contra el model sostenible de país que defensem. 

URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/326123

Comparteix: