Segueix-nos:
< Tornar enrere

ASSEMBLEA NACIONAL DE LES DONES

05.11
2016
Desmitifiquem-ho, el tens ben a prop, #TrenquemElMasclisme!"

El mite de l'amor romàntic és una manera d'entendre les relacions de parella, originat a partir d’estereotips i creences de la societat, que estableix uns determinats models de feminitat i masculinitat; generant en les relacions una dependència emocional entre homes i dones que situa aquestes últimes en una posició d’inferioritat i control; tot comportant la compatibilitat entre l’amor i el maltractament.

Aquest ideal d’amor romàntic, actualment està molt interioritzat entre els més joves; cosa que augmenta els factors de risc a l’hora de viure situacions de violència masclista i situa les noies joves amb més vulnerabilitat que les dones adultes ja que tenen dificultats per identificar les situacions d’abús, i toleren tota una sèrie de conductes de control sota aquesta idealització de l’amor i la parella.

Per unes relacions lliures i igualitàries, allunyades d’estereotips: DESMITIFIQUEM-HO, el tens ben a prop, #TrenquemElMasclisme!"

Desmitifiquem-ho, el tens ben a prop, #TrenquemElMasclisme! Desmitifiquem-ho, el tens ben a prop, #TrenquemElMasclisme!"
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/360458

Comparteix: