Segueix-nos:
< Tornar enrere

ASSEMBLEA NACIONAL DE LES DONES

23.11
2013
25N, aturem la violència masclista!

Una vegada més el 25 de novembre sortirem al carrer per aturar la violència masclista, una xacra social que fa massa que arrosseguem i que afecta tota la societat, independentment de l'edat i de la classe social. Una lluita, però, que no hem d'abandonar cap dia de l'any, ja que si volem acabar amb la violència cal treballar-hi des de tots els àmbits i nivells.
Aquest any, cal posar l'accent entre les persones més joves, ja recents estudis constaten que la violència masclista està creixent entre el col·lectiu jove. Les Joventuts d'Esquerra Republicana reclamem als governs que afrontin el problema i que destinin els recursos necessaris en prevenció i protecció. 
Amb la violència masclista no s'hi juga. Al mínim símptoma, talla!   

Les JERC us animem a participar  als diferents actes que organitzem i participem arreu dels Països Catalans: 

 Manifestacions (Dilluns, 25 de novembre):
- Barcelona, Canaletes 19h (quedem a les 18:45 a la sortida dels ferrocarrils davant FNAC)
- València, 19:30h Parterre
- Alacant, 20h plaça Muntanyeta
- Castelló, 19:30 plaça de la Pau
- Tarragona, 19h plaça de la Font

Actes:
Divendres 22
- València, Xerrada amb la fiscal general de València per l'eliminació de la violència contra les dones, Rosa Guiralt, a les 20.00h als locals de l'STEPV.

Dissabte 23
-Vic, acció "Vine a aturar el cop amb les JERC" a les 17h a la plaça Major.
- València, Xerrada "Violència masclista entre joves: una veritat invisibilitzada" amb la Secretària Nacional de la Dona de JERC, Sílvia Casola. A les 18.30h a la seu de València de les JERPV. (acte organitzat per JERPV i Esquerra) 

Diumenge 24
- Tarragona, cinefòrum “Rompamos con el Maltrato” i posterior debat amb Sílvia Casola, Secretària Nacional de la Dona de JERC, a les 17:30h al Casal Rovira i Virgili (acte organitzat per JERC i Esquerra)
- l'Hospitalet, performance contra la violència de gènere, a les 18h a la Rambla Just Oliveras.

Dilluns 25
- Lleida, Acte institucional del Dia internacional per l'eliminació de la violència contra les dones, a les 11h a la plaça dels fanalets de Sant Jaume.
- Terrassa, parada informativa al Raval de Montserrat, a partir de les 18h.
- Eixample (Barcelona), acció contra els micromasclismes, a les 17:30 a l'IES Maragall (c/Provença amb Aribau) 
- Badalona, encesa d'espelmes per les dones mortes per violència masclista als PPCC i lectura manifest, a les 20h a la plaça de la Vila.

Dimecres 27
- Palma, cinefòrum "El poder de la ira" i debat posterior amb la Lila Thomàs, ex-presidenta de l'Insitut Balear de la Dona, a les 20h al bar Siset (acte organitzat per les JERC i JEN)

Divendres 29
- Móra d'Ebre, xerrada "la violència masclista, un problema de tota la societat" amb Neus Sanromà, Secretària de la Dona d'Esquerra Ebre i Sílvia Casola, Secretària Nacional de la Dona de JERC a les 20h JERC Móra d'Ebre. (acte organitzat per JERC i Esquerra) 
- Eixample (Barcelona), Presentació del llibre PornoBurka per l'autora Brigitte Vasallo i taller #occupylove, a les 19h al centre cívic Urgell
  
Divendres 13 (desembre)
- Eixample (Barcelona), Xerrada sobre micromasclismes 21:30 al Casal Pi i Sunyer de les JERC Eixample
 

URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/325923

Comparteix: