Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA INTERNACIONAL I COOPERACIÓ

11.11
2008
UNA DELEGACIÓ DE LES JERC PARTICIPA EN LA JORNADA DE CONSULTA POPULAR A GERNIKA AMB LA PDD

Membres de la Comissió de Política Internacional de les JERC i regidors i regidores de Decidim.cat, conjuntament amb representants de la societat civil han format part de la delegació encapçalada per la PDD que aquest cap de setmana han seguit la consulta popular organitzada per l'associació basca Lokarri.

Amb la pregunta “Considera vostè convenient i legítima la convocatòria de consultes populars per impulsar el procés cap a la pau i exigir un acord polític per conviure democràticament i sense exclusions?” els ciutadans i ciutadanes basques han fet una prova pilot per demostrar que les consultes populars són una eina viable.

La tasca dels observadors internacionals, vinguts d'arreu dels Països Catalans, Madrid i Suïsa ha estat supervisar el sistema de vot i que l'experiència compleixi totes les garanties.

Aquest esdeveniment sembra un precedent força interessant per als Països Catalans. Davant de les agressions espanyolistes, l’espoli fiscal, la retallada que patirà l’Estatut de Catalunya, les agressions contra la nostra llengua i tot allò que ens oprimeix com a poble l’única opció que ens queda és la celebració d’un referèndum d’autodeterminació.

URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/328723

Comparteix: