Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA INTERNACIONAL I COOPERACIÓ

29.07
2006
UNA DELEGACIÓ DE LES JERC PARTICIPA ALS ACTES DE GALIZA NOVA I DEL BNG EN MOTIU DEL DIA DE LA PÀTRIA GALEGA.

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya han participat dels actes organitzats per les joventuts del Bloque Nacionalista Galego; Galiza Nova a Santiago de Compostela (Galiza) els dies 24 i 25 de juliol. Juntament amb diferents delegacions internacionals d’Euskal Herria (Gazte Abertzaleak, Iratzarri, Eusko Gaztedi) els Països Catalans (JEN, JNC) o el Bierzo, les JERC van assistir el dissabte 24 a l’acte d’homenatge a Rosalía de Castro i Castelao, figures emblemàtiques del Rexurdimento Galego  i referents del nacionalisme gallec.

Diumenge 25 es va participar a la multitudinària manifestació pels carrers de Santiago de Compostela i al míting final de diferents quadres del BNG i Galiza Nova els quals van recordar que la sentencia del TC no tant sols és un atac contra la voluntat i el pacte polític del Principat sinó que també afecta de manera important la resta de nacions sense estat d’Espanya. La manifestació també va comptar amb la presencia de multitud de diferents delegacions internacionals d’altres partits com ara Esquerra.

Les JERC valoren positivament la participació, la cohesió internacional i la bona sintonia amb les altres organitzacions internacionals que hi participaren.

URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/336423

Comparteix: