Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA INTERNACIONAL I COOPERACIÓ

02.02
2011
LES JERC PARTICIPEN AL CONGRÉS NACIONAL DE L'ÓGRA SHINN FÉIN


Aquest darrer cap de setmana, les JERC van tornar a ser presents al darrer Congrés Nacional de l’Ógra Shinn Féin (les joventuts del Shin Féin), celebrat a la ciutat de Derry en motiu de la commemoració del 39è aniversaridel Bloody Sunday.

En aquest Congrés, les diferents organitzacions polítiques juvenils han tingut la oportunitat de debatre sobre les diferents problemàtiques que afecten actualment al jovent dels seus respectius països, així com les diferents propostes per a revertir la situació actual.

Les JERC, volen reafirmar el seu suport a l’organització política juvenil irlandesa, en un període clau per a la història d’Irlanda, més si cap, quan s’apropen unes eleccions generals que han de suposar un punt d’inflexió en la vertebració del projecte polític republicà al conjunt de l’illa i que de ben segur, permetrà avançar en els objectius fixats com a prioritats de l’organització des de la seva fundació: el internacionalisme, la radicalitat democràtica, la justícia social i la reunificació de la illa.

Finalment, cal recordar el que sense cap mena de dubte, va suposar un dels atemptats més grans als drets civils del poble irlandès de la història, el conegut com a Bloody Sunday. Les JERC, volen recordar a les víctimes d’aquella carnisseria i exigir al Govern Britànic, la restitució de la memòria històrica, així com l’assumpció de les conseqüents responsabilitats que encara resten impunes i/o encobertes.

Tiocfaid ár lá !

Visca la terra !

URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/337223

Comparteix: