Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA INTERNACIONAL I COOPERACIÓ

01.06
2010
Les JERC participen a les concentracions contra els atacs d’Israel a la Flota per la Llibertat

Aquest passat dilluns, membres de les JERC varen participar a les diferents concentracions organitzades contra l’atac d’Israel als vaixells que transportaven ajuda humanitària a Palestina. A la concentració realitzada davant la Cambra de Comerç Israel – Espanya de Barcelona, membres de les JERC varen desplegar una pancarta condemnant la impunitat amb que actua l’Estat d’Israel. Per altra banda, membres de les JERC varen participar a les concentracions que es van organitzar a la ciutat de Girona i València.

En aquest sentit, des de les JERC condemnen amb tota la seva energia els brutals atacs realitzats per part de l’exèrcit Israelià contra la Flota per la Llibertat, un comboi internacional de nou vaixells amb 750 persones i 10.000 tones d’ajuda humanitària que pretenia trencar el bloqueig israelià i entrar a la franja de Gaza per donar assistència a la població palestina.
 
Finalment des de les JERC volem expressar la nostra solidaritat amb les famílies de les víctimes mortals d’aquest atac, així com amb les famílies dels ferits i dels tres ciutadans catalans que viatjaven en el comboi, tots ells detinguts però sans i estalvis.

URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/335923

Comparteix: