Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA INTERNACIONAL I COOPERACIÓ

10.09
2010
Les JERC expressen el seu rebuig per la prohibició de la manifestació convocada per Adierazi EH!

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) han mostrat el seu rebuig a la prohibició per part de l'Audiència Nacional espanyola de la manifestació convocada per aquest dissabte 11 de setembre a Bilbao pel col·lectiu “Adierazi EH”, compost per 42 associacions i partits de l'esquerra independentista basca. Les JERC consideren que l'Estat espanyol continua la seva ofensiva de criminalització i agressió a l'esquerra independentista basca i de les propostes de pau, diàleg i autodeterminació.

L'Audiència Nacional espanyola considera que la manifestació d’aquest dissabte és un acte “per donar suport i justificar les accions de la organització terrorista ETA”. En aquest sentit, des de les JERC no es pot fer cap altra cosa que rebutjar aquesta sentència i condemnar, un cop més, la utilització política de les estructures judicials de l’Estat espanyol contra els moviments independentistes del País Basc i dels Països Catalans.

Tal com recull el Manifest de l'Onze de Setembre de les JERC, el jovent independentista dels Països Catalans mostra tot el suport a la manifestació convocada per Adierazi EH! d’aquest proper dissabte, i en un gest de solidaritat ofereixen la possibilitat d'integrar a la manifestació de la Diada a Barcelona a totes aquelles persones i col·lectius que planten cara a l'Estat espanyol i a la seva retallada de drets tan essencials com la llibertat d'expressió i el dret a manifestar-se.

URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/336523

Comparteix: