Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA INTERNACIONAL I COOPERACIÓ

22.06
2010
Les JERC celebren el pas endavant de l’Esquerra Abertzale i Eusko Alkartasuna

El passat diumenge 20 de juny, es va signar a l’Euskalduna de Bilbao l’acord de bases de futur entre Eusko Alkartasuna i l’Esquerra Abertzale. L’acord signat el passat diumenge i presentat sota el lema Lortu arte (Fins aconseguir-ho), lliga l'esquerra abertzale i EA en "un compromís ferm i definitiu de l'ús en exclusiva de vies pacifiques i democràtiques" en la seva tasca per a la consecució d'un estat basc independent.

A aquest procés unitari entre els diferents partits, s’ha de sumar el moviment juvenil engegat fa mesos de GazteHerria en que hi eren presents organitzacions juvenils  de l’esquerra abertzale, i Gazte Abertzaleak (GA).

Des de les JERC volem mostrar tot el nostre suport a aquelles actuacions que posin sobre la taula solucions pacifiques als conflictes polítics que viu Euskal Herria, i veiem amb bons ulls aquest nou procés que just ara s’està iniciant a Euskal Herria i que ja fa mesos es va iniciar a nivell juvenil a travès de GazteHerria i en que les JERC hi van donar suport juntament amb la resta de delegacions internacionals de diferents organitzacions juvenils.

URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/336023

Comparteix: