Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA INTERNACIONAL I COOPERACIÓ

09.07
2006
Les JERC agreixen el suport dels joves de l’esquerra independentista d’Euskal Herria pel seu suport a la manifestació del 10J


Aquest proper dissabte 10 de juny es celebrarà a la ciutat de Barcelona la manifestació convocada per Òmnium Cultural sota el lema “Som una nació. Nosaltres decidim”, i que ha rebut l’adhesió de més d’un miler d’entitats i organitzacions d’arreu dels Països Catalans.

Entre aquestes organitzacions, volem destacar el suport de diferents organitzacions internacionals han fet arribar a les JERC i que s’adheriran a la manifestació del proper 10 de juny.
 
Per una banda els joves de Gazte Abertzaleak, Ikasle Abertzaleak i els joves de Alternatiba, han acordat una declaració d’adhesió a la manifestació a la manifestació d’aquest dissabte a Barcelona i adherint-se a la manifestació convocada a Donosti el mateix dissabte sota el lema “Nazioa gara. Autodeterminazioa”.

Per altra banda, Iratzarri tambè ha mostrat el seu suport a la manifestació d’aquest dissabte, i ha anunciat la participació d’una delegació d’Iratzarri a la manifestació del 10J.

Finalment des de les JERC nomès podem agraïr la solidaritat i suport internacional per part de diferents organitzacions juvenils de l’àmbit internacional a la lluita per les llibertats polítiques i socials dels Països Catalans.
 
Aquesta solidaritat internacional, es veurà reflexada durant la 15a edició de l’Acampada Jove, que es celebrarà a Montblanc els propers 15, 16 i 17 de juliol, on diferents organitzacions juvenils d’Euskal Herria, Galiza, Irlanda, Escócia, Asturies, entre d’altres, signaran la Declaració de Montblanc
 

URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/336123

Comparteix: