Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA INTERNACIONAL I COOPERACIÓ

19.01
2010
La delegació de les JERC a Colòmbia participa a l'Escola de Quadres de les JUCO

El passat divendres, en el marc de l'Escola Nacional de Quadres de la JUCO, la delagació de les JERC a Colòmbia ha presentat una ponència sobre la història dels Països Catalans, les principals característiques del moviment independentista, l'estructura organitzativa de les JERC i les seves principals línies polítiques.

 Durant la tarda la delegació ha visitat la Casa de la Juventud de Bogotà, un espai on diversos agents polítics de l'esquerra colombiana han mantingut una trobada amb l'objectiu de debatre estratègies unitàries. S'ha tingut la ocasió de conèixer les experiències personals dels joves del Partit Comunista, víctimes de la persecució dels paramilitars i com aquesta situació ha afectat a les seves vides.
 
Durant el cap de setmana, la delegació es desplaçarà fins a Viota, la regió de Cundinamarca, per visitar els diferents projectes productius en zones agràries. Aquest espais són alternatives de vida, de treball, de vivenda, etc. per a totes les famílies desplaçades per amenaces a causa de la seva militància política i que han hagut d'abandonar la seva casa en situació d'emergència.

URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/334223

Comparteix: