Segueix-nos:
< Tornar enrere

POLÍTICA INTERNACIONAL I COOPERACIÓ

04.10
2010
Galiza Nova i les JERC enforteixen les seves relacions

Aquest passat cap de setmana, una delegació de les JERC encapçalada per Sergi Morales, Portaveu de les JERC del Baix Llobregat i Marc Puig, Secretari de Relacions Internacionals i Cooperació de les JERC es van desplaçar a Santiago de Compostela (Galícia) per tal de treballar conjuntament i enfortir les relacions internacionals que actualment el jovent independentista manté amb les joventuts del BNG, Galiza Nova.

Durant l’estada de la delegació de les JERC es va aprofitar per conèixer diferents col·lectius socials i sindicals del país. En aquest sentit, els membres de les JERC van poder conèixer de primera mà, la tasca que realitza la Confederación Sindical Galega (CIG), sindicat majoritari en nombre d’afiliats a Galícia. Al llarg del cap de setmana, els membres de les JERC es varen reunir amb el sindicat estudiantil Comités i amb la MESA pola Normalización Lingüistica.

Per altra banda, les JERC van estar treballant conjuntament amb membres de la Direcció Nacional de Galiza Nova, entre elles la Secretària General de Galiza Nova, Iria Aboi, la Secretària d’Organització, Lucía López i amb Roi Garcia, Secretari de Relacions Internacionals de Galiza Nova.

Aquesta trobada no s’acaba aquí, ja que en les properes setmanes, una delegació de Galiza Nova visitarà els Països Catalans per seguir el treball iniciat aquest darrer cap de setmana a Santiago de Compostela.

URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/336923

Comparteix: