< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

18.02
2014
Un compromís pel país i la seva gent

Un compromís cap a la gent del país: aquest va ser el missatge principal que va voler transmetre la nova permanent comarcal de les Joventuts d'Esquerra Republicana al Vallès Oriental. Amb el congrés celebrat el dissabte dia 15 de febrer a la sala Sant Francesc de Granollers van voler escenificar un cop d'efecte de cara al que ens espera aquest any.

 

En boca del nou portaveu comarcal, Jordi Filbà, "no serem l'única organització juvenil que surti al carrer, però som de llarg la que més anys de lluita porta. Portem més de 80 anys al carrer lluitant pels nostres somnis". I és que la seva voluntat és encarar el futur sense oblidar la història ni aquells que els han precedit en la defensa de la terra. "Penseu cada dia 5 segons en aquells que ja no hi son, aquells que ja no veuran la independència, però que tant hi havien lluitat, també hem de guanyar per ells!" va ser l'eix principal del discurs de Jaume Profitós, president d'ERC al Vallès Oriental, en clara referència a Marta Planas, precursora en el seu actual càrrec.

Per a afrontar l'horitzó de la consulta, Jordi Filbà comptarà amb un equip format per Kènia Domènech (Parets del Vallès) com a secretària d'Organització, Montserrat Ventura (Sant Pere de Vilamajor) com a secretària de Finances, que deixa de ser portaveu comarcal per encapçalar la regional Vallès, Gerard Funés (Cardedeu) per a la secretaria de Comunicació, Jordi Llorens (Caldes de Montbui) per a la secretaria especialitzada en la Consulta del 9 de novembre, i Núria Illana (Sant Fost de Campsentelles) com a vocal.  

Un compromís pel país i la seva gent Un compromís pel país i la seva gent
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/114952

Comparteix: