< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

13.04
2017
Repintem l'històric mural del "Referèndum pel Sàhara"

Dijous 13 d’Abril vam començar a repintar els dos murals històrics fets per les JERC de la comarca farà ja uns 25 anys. Els famosos “Referèndum pel Sàhara” i el “Guernika”

Les JERC Vallès Oriental no aturem mai la nostra activitat i per això vam decidir, per aquestes dates, començar un Pla Comarcal de repintada de murals i creació de nous per tot el Vallès Oriental. D’aquesta manera, el primer escollit va ser el mural del “Referèndum pel Sàhara”, situat sota del pont de l’Estació de Granollers-Canovelles de la línia R3. Després de tot un dia repintant-lo, el resultat és el que es pot veure a la imatge. Una gran feinada que ret homenatge al que van fer i creien les nostres companyes ja fa 25 anys. El carrer és nostre, per tant utilitzem-lo per transmetre tots aquells missatges que sempre hem cregut, per transformar la societat en una de millor, més respectuosa igualitària i lliure.
 
Després d’aquest, anirem a pel nostre segon objectiu, el mural que justament es troba al costat del primer, el “Guernika”. I amb aquests dos donarem el tret de sortida al Pla prèviament esmentat, que ens servirà sobretot per guanyar major visualització en aquells municipis en els quals no hi tinguem representació. 

Per la llibertat dels pobles, REFERÈNDUM PEL SÀHARA!

Mural Mural "Referèndum pel Sàhara"
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/187835

Comparteix: