< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

18.11
2013
Les Jerc Vallès Oriental vam participar a l'escola de formació nacional

Les Joventuts d’Esquerra Republicana, les JERC, hem celebrat l'Escola Nacional de Formació aquest cap de setmana, 16 i 17 de novembre, a Centelles, sota el títol Construïm la majoria, guanyem la independència.

L’escola s’ha concebut com un debat i un aprofundiment transversal per encarar el procés de construcció nacional de l’estat català.

D’aquesta manera, ha comptat amb xerrades que giren a l’entorn de la reunificació dels Països Catalans, els processos d’independència de diferents nacions d’Europa, la cohesió social en l’assoliment del Estat Català i els processos populars com a motor de canvi social, així com la realitat que viu el jovent al nostre país i les seves principals preocupacions. Hi han participat, entre d'altres, Gemma Pasqual, membre de la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià; Tomeu Martí, coordinador de l’Obra Cultural Balear; Miquel Morera, vicepresident de la Bressola; Martí Anglada, corresponsal del TV3; Eduardo Reyes, president de l’associació Súmate; Fabian Mohedano, membre de l’executiva nacional del Partit dels Socialistes de Catalunya; Iñaki Aicart, portaveu de l’Assemblea de Docents en Lluita de les Illes Balears i Pitiüses; Ferran Civit, membre del secretariat nacional de l’Assemblea Nacional Catalana i Anna Simó, Vicepresidents del Parlament de Catalunya.

Al llarg de l'Escola hem posat al dia les eines del jovent independentista per seguirbastint uns Països catalans lliures i socialment justos. 

URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/160535

Comparteix: