< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

17.03
2017
Les JERC Vallès Oriental retirem del restes de feixisme de la nostra comarca!

Les JERC Vallès Oriental anuncien que no permetrem més, en els nostres municpis, l'acceptació i perpetuació de carrers i vies amb imatges, símbols i dedicatòries a personatges feixistes. 

Amb motiu de l'entrada en vigència de la llei d'acompanyament al Parlament, i en suport a les nostres companyes denunciades a Lleida fa unes setmanes, les JERC Vallès Oriental hem iniciat una campanya de retirada de plaques del Instituto Nacional de la Vivienda de l'època franquista i nomenclatures de vies públiques que només fan que rebre homenatge a aquells anys de dictadura on tantes companyes van perdre-hi la vida.
A dia d'avui ja hem retirat totes les plaques de Parets del Vallès, i Montornès, i estem procedint a la retirada total de les plaques restants a Mollet del Vallès, Granollers i Sant Celoni.
Anunciem, també, que aquesta és només la primera acció per cumplir el gran objectiu que tenim: retirar tota la simbologia franquista i nomenclatures de carrers, vies o places dedicades a personatges feixistes, per tal de substituir-les per personatges honorables dels nostres municipis que van lluitar per la democràcia de Catalunya. 

El nostre compromís amb l'antifeixisme ha estat i serà sempre clar i contundent. Davant d'un Estat Espanyol que després de més de 40 anys no ha condemnat el franquisme sinó que el segueix subvencionant, les JERC diem prou. No permetrem que tot quedi sota la impunitat. 
FEIXISME ENLLOC NI MAI MÉS!

 

Retirem les plaques feixistes! Retirem les plaques feixistes!
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/187672

Comparteix: