< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

13.11
2016
Les JERC Vallès Oriental celebren a l’Ametlla una jornada de reflexió i debat abans del 26è Congrés Nacional

Les Joventuts d’Esquerra Republicana del Vallès Oriental vam celebrar, el passat diumenge 13 de novembre, una jornada de reflexió i debat a la Sala Polivalent de l’Ametlla del Vallès, en la qual vam debatre sobre el procés congressual que estem vivint el partit a nivell nacional.

La jornada va començar amb la presentació i debat sobre les propostes d’Estatuts i Ponència Política que s’han d’aprovar en el XXVIè Congrés Nacional de les JERC, que se celebrarà a Benicarló el proper 26 i 27 de novembre. En aquest debat, la militància del Vallès Oriental vam expressar els punts d’acord i desacord vers els documents treballats, tot acordant un conjunt d’esmenes a presentar.
 

La jornada va continuar amb la presentació de la candidatura a ocupar la propera Permanent Nacional de les JERC, la qual està liderada pel maresmenc Pau Morales, regidor d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Durant la presentació, que es va portar a terme de manera distesa durant el dinar, vam poder preguntar a tots els membres de la candidatura sobre les dinàmiques i projectes que volen aplicar, així com un seguit de dubtes que van anar sorgint.

 
Finalment, es va acabar la jornada escollint, en Congrés Regional extraordinari, la nova Permanent Regional del Vallès, la qual té la fita de gestionar la divisió de la Federació Regional en dos; la del Vallès Occidental i la del Vallès Oriental. Les JERC Vallès vam apostar unànimement en el garriguenc Jordi Filbà com a nou Portaveu Regional, donada la seva llarga trajectòria i experiència dins del partit.

Collage de la jornada Collage de la jornada
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/186183

Comparteix: