< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

28.01
2017
Les JERC VALLÈS ORIENTAL celebrem la nostra I Escola de Formació Regional i el nostre I Congrés Regional

La casa de colònies Can Clarens a Vallgorguina (Vallès Oriental) ha estat el lloc en el qual aquest cap de setmana del 28 i 29 de gener ens hem constituït com una Federació Regional, deixant enrere la Federació comarcal en la qual sempre ens havíem organitzat i treballat.
 

En el marc de la 1ª edició de  l'Escola de Formació, anomenada “ESPURNA”, s’hi van celebrar dues formacions essencials.
La primera en Activisme, dirigida per l’actual Secretari Nacional d’Activisme, l’Àlex de la Guia, en la qual es va aprendre a fer pancartes, murals i la importància de demanar sempre els permisos necessaris.
La segona en Comunicació, dirigida per l’actual Secretària de Comunicació de la Regional de les Comarques Gironines, la Xènia Sala, en la qual es va aprendre a fer funcionar amb facilitat les diverses xarxes socials pròpies de l’organització i la importància de comunicar tot allò que es fa.

Seguidament, dissabte per la tarda es va aprofitar per celebrar també el I Congrés Regional, en la qual la Portaveu, Kènia Domènech, va fer valoració de tota la feina feta durant la legislatura  i es van discutir i aprovar certs documents financers claus per poder gestionar millor el dia a dia. Els últims punts es van reservar per renovar l’equip que formarà la Permanent Regional, format per: Kènia Domènech (Portaveu), Pere Marieges (Secretari d’Organització), Daniel Gabaldà (Secretari de Finances, Formació i Campanyes), Júlia Mumany (Secretària de Comunicació) i Oriol del Castillo (Secretari de Política Municipal i Processos Electorals). I també els Consellers Nacionals: la Montserrat Ventura, el Daniel Gabaldà, el Pere Marieges i l’Oriol del Castillo. Cal destacar que, en aquest sentit, la Kènia Domènech i el Daniel també són Consellers Nacionals en els Consells d’Esquerra Republicana.

Finalment es va celebrar la cloenda de la jornada agraint i commemorant la feina feta de tota aquella militància que mai va deixar de creure en un Vallès Oriental sempre rebel i radical. 

Ha estat una experiència molt positiva per tothom. Hem fet cohesió de grup, ens hem format, hem après i hem disfrutat.

A partir d'ara ve molta feina que caldrà afrontar-la amb totes les forces i la cohesió possible, perquè només juntes aconseguirem tot allò que ens proposem!

Pancarta de l'ESPURNA (Escola de Formació) Pancarta de l'ESPURNA (Escola de Formació)
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/187034

Comparteix: