< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

03.12
2013
Les JERC Vallès Oriental amb la Marató

La solidaritat no degenera. La Marató diu molt de tu

Per aquesta marató de TV3, les JERC del Vallès Oriental, farem actes solidaris arreu de la comarca, per aconseguir diners que després donarem a la fundació per lluitar contra les malalties neurodegeneratives.

Un dels actes és el què durà a terme a Santa Eulàlia de Ronçana i organitza les JERC de St Eulàlia. Simbòlicament tothom qui ens doni una ajuda per tots aquests malalts podran pintar la seva mà en un mural que exposarem de manera que es vegi l'esperit solidari de Santa Eulàlia de Ronçana. Estarem tot el matí del 14 de Desembre, dia de mercat i us esperem a tots en aquest acte solidari, on el 100% dels diners que aconseguim aniran directament a la Marató de TV3 2013 dedicada a la investigació de les malalties neurodegeneratives.

Un altre poble on també les JERC durem a terme accions per la marató és a Parets del Vallès a càrrec de les Jerc Parets. Aquestes organitzaran uns esmorzars solidaris pels corredors de la cursa populars que es realitza a la mateixa localitat durant tot el matí per aconseguir donatius, on el 100% dels diners que aconseguim aniran directament a la Marató de TV3 2013 dedicada a la investigació de les malalties neurodegeneratives. A part també buscaran donatius a través de la venda d'uns llaçets solidaris per la vila de Parets.


El 15 de desembre La Marató de TV3 estarà dedicada a les malalties neurodegeneratives.

"La solidaritat no degenera. La Marató diu molt de tu.'' 

URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/160575

Comparteix: