< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

07.08
2013
Les JERC reclamem el dret a decidir a les carreteres catalanes

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya, les JERC, hem protagonitzat una acció a diversos punts de les carreteres catalanes en el marc de l’operació sortida de les vacances d’estiu. L’objectiu de l’acció era internacionalitzar el conflicte polític de Catalunya aprofitant l‘allau de turistes que visiten les terres catalanes en aquestes dates. D’aquesta manera, diversos militants de l’organització independentista han desplegat pancartes amb els lemes “Freedom for catalan countries”, “Atreveix-te a decidir” i “Catalonia next state in Europe”.

Tal i com ha explicat el portaveu de les JERC, Gerard Gómez, l’acció d’aquest matí “vol servir per internacionalitzar el conflicte i conscienciar els turistes que ens visiten, fent-los entendre que som un país i que volem la independència”. “Volem que tota la gent vinguda d’arreu marxi als seus països coneixent la nostra reivindicació i que ens ajudi a difondre la nostra causa”, ha explicat el portaveu.

Aquesta acció ha tingut lloc a diferents punts de l’P-7 com Sant Celoni, Mollet o Barberà del Vallès, al peatge de Martorell, al Pont de Sarajevo del Nus de la Trinitat de Barcelona, a l’Avinguda Europa de Sant Cugat del Vallès i a les sortides i entrades de la ciutat de Girona.   

URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/160415

Comparteix: