< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

27.01
2018
Les JERC del Vallès Oriental renovem els càrrecs a la Permanent Regional

El passat dissabte 27 les Joventuts d’Esquerra del Vallès Oriental ens vam reunir en Assemblea per tal d’encarar aquest nou any 2018 que acaba de començar. Com cada principi, afrontàvem el repte de la renovació de càrrecs a la Permanent Regional, l’òrgan coordinador de l’organització al territori. 

Reunides totes les nostres Seccions Locals a Sant Celoni, van escollir, per tercera vegada, a Kènia Domènech (JERC Parets) com a Portaveu, a Júlia Mumany (JERC La Garriga) com a Secretària de Comunicació, i a Daniel Gabaldà (JERC Vilamajor) com a Secretari de Finances. Va repetir també Pere Marieges (JERC Ametlla), aquest cop agafant amb força la Secretaria de Política Institucional, i passant-li el relleu de la Secretaria d’Organització a Oriol Carreras (JERC Riells). Finalment s’hi va incorporar, per primer cop, Berta Filbà (JERC La Garriga) com a vocal. La Permanent va valorar i retre comptes de tota la feina feta durant aquest passat 2017 i també va plantejar els escenaris que ens esperem i haurem d’afrontar aquest any. Una feina que, de ben segur, passarà per anar ampliant i mantenint amb força la nostra presència al territori, demostrant que sempre hem estat i estarem al costat del jovent, per vetllar pels nostres drets i millorar les nostres condicions.

Agrair a tota la militància la seva assistència i participació. La nova Permanent Regional desitja, amb moltes ganes, que el projecti creixi i s’enforteixi cada dia a més, per aconseguir finalment una República Catalana per a i del jovent.
 
Seguim.
 

 
 

Assemblea Regional (Sant Celoni) Assemblea Regional (Sant Celoni)
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/190042

Comparteix: