< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

21.06
2013
L’Acampada Jove compleix la majoria d’edat reivindicant la necessitat del país de decidir el seu futur

Aquest 2013 el festival polític i musical de les JERC celebra la 18a edició, la que segons el seu director serà l’última abans del referèndum per la independència del nostre país

L’Acampada Jove, el festival polític i musical organitzat per les JERC i l’Associació Cultural Acampada Jove que tindrà lloc el 18, 19 i 20 de juliol a Montblanc, compleix aquesta edició la majoria d’edat reivindicant la necessitat del país de decidir el seu futur. Tal i com ha explicat el director del festival, Gerard Gómez, la 18a edició del festival coincideix en un “moment transcendental de la història del nostre país” i enmig d’un procés on “el jovent volem ser protagonistes per definir quin model de país volem construir”.

En aquest sentit, el festival de referència del jovent dels Països Catalans vol esdevenir novament el punt de trobada del jovent compromès i aplegar milers de joves per reivindicar que la Independència és l’única sortida a la situació d’asfíxia i d’opressió que pateix el nostre país i l’única solució per garantir un futur amb oportunitats al jovent. I més que mai, tal i com explica Gómez, en un context com l’actual, l’Acampada ha de ser el punt de reivindicació i lluita contra les imposicions i atacs lingüístics, econòmics i socials que patim els ciutadans des de Salses fins a Guardamar i de Fraga a Maó.

Segons previsions de l’organització, en aquesta 18a edició, s’espera superar l’afluència d’assistents dels últims anys i donar un nou missatge al món que volem que Catalunya sigui un nou estat lliure i just.

El director del festival, Gerard Gómez, ha explicat que l’Acampada dels 18 anys estem convençuts que serà l’última que se celebri en el marc de l’estatus actual de Catalunya i l’última abans de la celebració del referèndum i de l’emancipació del país. 

URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/160395

Comparteix: