< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

17.10
2013
DIA MUNDIAL CONTRA EL CÀNCER DE MAMA

El pròxim 19 octubre és el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, les Jerc Vallès Oriental volem participar en la celebració d'aquest dia, a través de la creació d’una imatge pròpia. A través d’aquesta imatge creiem que és una oportunitat per destacar missatges concrets relacionats amb la detecció precoç del càncer de mama que creiem que homes i dones han d’apostar per aquesta via. Una oportunitat que permet que el missatge de salut surti al carrer i arribi al conjunt dels ciutadans, dones, homes, nens i joves . Els joves som un dels sectors també afectats per aquesta malaltia .
Volem conscienciar les dones de la importància de fer-se una mamografia com la millor manera de diagnosticar precoçment aquesta malaltia, ja que és la base per poder actuar de forma eficaç, els homes també la pateixen, però la incidència més important és en les dones, ja que una de cada 8 dones desenvoluparà un càncer de mama al llarg de la seva vida. No obstant això , la supervivència per càncer de mama ha millorat notablement en els últims anys . Les mamografies periòdiques i l'avanç dels tractaments permeten taxes de curació del 90% . Per això les Jerc Vallès Oriental demanem que les retallades no afectin la detecció precoç del càncer de mama i estem en contra dels costos que es volen aplicar als medicaments per curar aquesta malaltia que cada cop afecta a més població. Volem defensar i defensarem una sanitat pública i de qualitat.
L'aecc ofereix informació sobre el càncer de mama i la seva prevenció, diagnòstic precoç i tractament , i finança projectes d'investigació sobre aquest tipus de tumor.
  

URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/160485

Comparteix: