< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

10.06
2017
Denúncia davant la cossificació permanent de les dones en els Grans Premis de Fórmula 1 i de Moto GP

Aquest cap de setmana, del 9 a l’11 de juny se celebra el Gran Premi de Moto GP al Circuit de Barcelona Catalunya, ubicat a la població de Montmeló.

Un any més, les dones seguim sent objecte de reclam a ulls dels homes, com si fóssim un producte d’exposició. La vestimenta obligatòria que fan posar a les treballadores que acompanyen el pilots és una cossificació que es reprodueix de forma sistemàtica en l’esport del motor i, malauradament, en molts altres també. I es reprodueix contínuament i sense impunitat.

 

Transformar el cos de la dona en un objecte és una violència simbòlica ferotge, que mina l’autoestima de les dones i reafirma els homes masclistes en el seu tracte cap a les dones.

 

Per aquest motiu les JERC del Vallès Oriental iniciem aquest cap de setmana una acció de rebuig al circuit de Montmeló per la seva utilització de la dona com un producte de reclam. Aquesta campanya s’inicia ara però tindrà una continuïtat en el temps. Ahir vam penjar una pancarta i vam encartellar la ciutat de Granollers amb el lema:No som un producte d’exposició”.
 

Hem rebutjat, rebutgem i rebutjarem qualsevol tipus de violència vers les dones. I seguirem treballant incansablement per construir una societat realment feminista.


Som dones, som persones!

 

 

 

Pancarta de l'acció Pancarta de l'acció
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/188324

Comparteix: