< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

03.07
2014
Comunicat de JERC Vallès Oriental en relació a l'agressió homòfoba a un militant


Aquest passat mes de juny va tenir lloc a la vila de Cardedeu una agressió homòfoba a un militant de les JERC Vallès Oriental. Aquesta es produí degut a que unes persones que encara no han estat identificades el veieren amb la seva parella agafat de la mà, l'increparen i l'agrediren físicament.
El caràcter discriminatori fa que aquesta situació sigui encara més repulsiva, si pot ser, degut a que és una persona menor d'edat.
Des de les JERC Vallès Oriental volem mostrar el nostre suport incondicional al nostre company, que tant ens estimem, i volem fer pal·lès que la nostra lluita passa també per combatre l'homofòbia i defensar la igualtat d'orientació sexual i de gènere.
El caràcter inclusiu de la nostra organització xoca amb els valors que han estat inculcats durant molt de temps en la nostra societat, vinculats a l'heteropatriarcat i a la submissió dels diferents, que cada cop som més, i ens n'enorgullim fermament.
Així, comuniquem també que volem mantenir el nostre company en l'anonimat i que tota acció que es prengui des de les JERC Vallès Oriental serà respectant aquesta premisa.
 
JERC Vallès Oriental
Granollers, 3 de Juliol de 2014

lliures lliures
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/177440

Comparteix: