< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

06.09
2013
Aquest 11 de setembre avancem cap a la llibertat!

Les JERC participarem en els actes de la diada de Catalunya arreu del territori i a la Via Catalana

Les Joventuts d'Esquerra Republicana cridem a la mobilització de cara al proper 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, per tal que els actes que se celebren arreu del territori siguin un clam per la llibertat i la justícia social. A banda dels actes territorials, les JERC animem a tota la joventut del país a sumar-se a la Via Catalana, la gran cadena humana que recorrerà tot el principat enllaçant La Jonquera amb Alcanar sota el lema “Cap a la independència”.

El moment actual requereix mobilització, valentia i coratge. L’any 2014 ha de canviar la història del nostre país. Els ciutadans de Catalunya hem de poder decidir el nostre futur, no podem seguir suportant un espoli fiscal sistemàtic que ens asfixia i els continus atacs a la nostra llengua i la nostra cultura. Cal que el jovent i la ciutadania sortim al carrer.

En aquesta línia, les JERC hem editat els cartells per la diada que sota el lema "Cap a la llibertat!" criden a la participació i a la mobilització per la construcció nacional dels Països Catalans.

Actes Nacionals:

DIMECRES 11 DE SETEMBRE

9.30h: CONCENTRACIÓ. C/ Bruc amb Ronda Sant Pere de Barcelona. Ofrena floral al monument de Rafel Casanova.

17.14h: VIA CATALANA.Ens sumarem a la cadena humana que recorrerà la costa catalana, des de la Jonquera fins Alcanar.

19.30h: CONCERT. Pg. Lluís Companys. Barcelona. Festa per la llibertat, on enguany hi haurà els concerts de Blaumut, Gossos i Yacine & The Oriental Groove. 

URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/160425

Comparteix: