< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

30.06
2017
Aturem la LGTBIfòbia a Arbeca!

La nit del passat dissabte dia 24 de juny, al municipi d'Arbeca es va produir una agressió homòfoba.

Segons diverses fonts, una parella de dues dones lesbianes, les quals estaven situades en una terrassa juntament amb el seu fill de poca edat, van ser agredides per un grup d'entre 5 i 6 persones. La causa d'aquesta agressió injustificada va ser la d'un petó entre la parella. En un primer moment tot van ser burles fins que el grup dels agressors va arribar a la violència física amb empentes i cops. Les dues dones van haver de ser ateses per ferides lleus.
Des de les JERC Ponent volem reivindicar la necessitat de supressió d'aquestes accions homòfobes que van acompanyades d'una separació cada vegada més pronunciada de què s'accepta per la societat i què no. Creiem obligatòria la tolerància de la diversitat sexual, així com la seva normalització i acceptació.
Volem una terra on la discriminació injustificada no tingui cap mena de paper principal, secundari, o ni tan sols "extra".

Lluitem per construir un país on tots i totes tinguem llibertats, drets i puguem ésser tot allò que siguem de manera lliure i igualitària!

Aturem la LGTBIFÒBIA a Arbeca! Aturem la LGTBIFÒBIA a Arbeca!
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/188562

Comparteix: