< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

19.04
2014
Les JERC Penedès-Anoia celebren l’Assemblea Anual amb l’objectiu de créixer arreu del territori i encarar amb força els reptes del 2014-2015

El jovent independentista del Penedès-Anoia amplia el Comitè Regional per donar resposta al creixement de militància 

“Afrontem els reptes més importants dels últims temps, i tenim l’oportunitat de viure’ls i ser-ne protagonistes”. D’aquesta manera es va definir el moment històric i la implicació del jovent independentista a l’Assemblea Anual de les JERC Penedès-Anoia, que es va celebrar als dies 17 i 18 d’abril a la Pobla de Claramunt.
Va iniciar l’Assemblea l’informe del portaveu regional, Pere Sàbat, que va repassar la feina feta l’últim any tant en qüestions internes com la situació política. Des d’una òptica interna Sàbat va destacar que “estem creixent de forma exponencial, som el jovent preparat i disposat a deixar-se la pell per aquest nou país que volem construir” i va afegir l’increment de militància i de seccions locals. Va definir com a estratègic “haver entrat al Baix Penedès i haver consolidat les altres tres comarques”.  Finalment va animar a tota la militància a estar l’alçada del moment “en record als que ens han precedit, però sobretot per nosaltres i els que vindran perquè ara els hi construiríem el país”.
Seguidament els secretaris regionals van anar exposant les línies de treball del proper any. David Prat, secretari de campanyes, va exposar les accions que es duran a terme entorn al 9 de novembre així com la importància de les eleccions europees, destacant que “fa 78 anys que ERC va guanyar les últimes eleccions.... potser ja toca tornar-hi”. Nil Baños, secretari de premsa, va exposar com es preparen les eleccions municipals del proper any apuntant que “seran vitals per assegurar el camí cap a l’estat independent” i va recordar que “d’unes eleccions municipals en va venir la República”. Baños també va enumerar els preparatius de les jornades de formació regionals que s’organitzaran properament. I finalment, Patricia Salbi va exposar la situació financera i diferents qüestions d’aquest àmbit.
L’Assemblea també va escollir a tres nous membres pel Comitè Regional, i així es completa amb l’Oriol Casanelles com a secretari de política municipal, la Rut Ribas com a secretaria de drets socials i finalment Martí Càlix com a secretari d’activisme.
Aprofitant aquesta Assemblea es va aprofitar per fer unes jornades completades amb un matí de paint ball que ha servit per cohesionar la militància i encoratjar-la per a aquest tram final que queda fins la consulta del 9 de novembre en la que es la campanya “de les nostres vides”.

. .
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/115532

Comparteix: