< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

21.11
2016
XIé Congres Regional: Les JER-PV volem començar la transformació i liderar l'alternativa social del País.

Les Joventuts d’Esquerra Republicana del País Valencià, les JER-PV, hem celebrat aquest cap de setmana el XIé Congrés Regional a Sueca.

Les Joventuts d’Esquerra Republicana del País Valencià, les JER-PV, hem celebrat aquest cap de setmana el XIé Congrés Regional a Sueca, on a banda d’escollir la nova permanent regional de l’organització també s’han fixat les línies estratègiques a seguir durant els propers anys. Precisament el nou portaveu, Lluís A. Hernandez Manero, ha remarcat que les prioritats de les JER-PV per als propers anys, que es basen en eixamplar la base social de l'organització així com donar resposta a la passivitat del canvi enfront la transformació del país.
 
A la vegada, Manero ha remarcat que vivim un moment històric de canvi però si aquest no esdevé en una transformació política i social del nostre país en les properes eleccions tornarà a governar el Partit Popular i aquests quatre anys, només hauran sigut un oasis en mig del desert. El jovent republicà ha de ser valent per a crear alternatives a l'actual govern i reactivar els moviments socials.


Al llarg del dia, les JERPV hem debatut els documents que marquen les línies estratègiques a seguir i que es basen en la voluntat de generar entorn i teixir xarxa amb el jovent, entitats, moviments socials i associacions del país, i a la vegada, vertebrar l’organització i fer arribar les JERPV arreu dels pobles i comarques del País Valencià.
 
Juntament amb el càrrec de portaveu, el congrés també ha escollit la resta de persones que formen part de la nova l'executiva regional, l’òrgan de gestió del dia a dia de l’organització, i que queda conformada d’aquesta manera:
 
Lluís A. Hernández Manero, Portaveu
Judit Gonzalez, secretària d'Organització i Finances
Miquel Iruela, Secretari de Comunicació i Discurs
Arantxa Genovard, Secretària de Formació
Maria Pinilla, Secretària de la Dona
Cristian Perelló, Secretari d'Activisme i Coordinació territorial.
 
Així mateix, el congrés ha aprovat l'informe de gestió del Portaveu Regional i han sigut triats com a representants de les JERPV al Consell de País d'Esquerra Republicana Damià Miralles, Arantxa Genovard i Judit Gonzalez.
 
 
 
Gerard Gómez tanca la seua legislatura al País Valencià
 
El portaveu nacional de les Joventuts d'Esquerra Republicana i diputat de Junts pel sí al parlament de Catalunya, ha participat en la cloenda del XIé Congrés de les JER-PV, on també hi ha assistit els membres de la candidatura que es presentarà el proper cap de setmana al congres nacional a Benicarló (Baix Maestrat).
 
Gómez ha reiterat una vegada més la importància que té el País Valencià dins de l'organització i ha mostrat la seua il·lusió de poder fer el seu últim acte com a portaveu nacional a Sueca, poble natal de Joan Fuster. Ha destaca't la valentia de la militància valenciana de les JER i els ha donat forces per continuar treballant, perquè no fa tants anys, “Quan els 11-S és celebraven a la Plaça Urquinaona, havies d'amagar l'estelada per a que no et pegaren, i ara guanyem”.
 
 El Congrés Regional és el màxim òrgan de les JERPV i se celebra, ordinàriament, cada dos anys. Actualment les JER, amb més d’un miler de joves implicats en el projecte, som la principal organització política juvenil dels Països Catalans. Entre les principals activitats i accions en destaca la celebració de l’Acampada Jove, el festival polític i musical que reuneix milers de joves cada estiu.

La nova executiva de les JER-PV La nova executiva de les JER-PV
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/186251

Comparteix: