< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

23.05
2015
Xaveta Metralleta es proclama campió de la XIIena edició del JEROCK

El concurs de grups novells de les JERPV, va celebrar ahir divendres la seua final a la Sala Hot Rod de Sueca, a la Ribera Baixa.

El JEROCK està integrat dins del concurs de bandes de l'Acampada Jove, que enfronta grups provinents de diferents punts de Catalunya i del País Valencià. El premi final d'aquest concurs és actuar l'edició següent a la de la victòria, en l'escenari principal del festival. Un dels exemples més recents és Kaoba, guanyador del Música Jove 2013, que va donar inici a l'Acampada 2014.

A la final de Sueca van competir Traficants de Sucre, provinents de València, amb un estil on predomina l'ska, amb uns subtils tocs de punk i, Xaveta Metralleta, de la Ribera Alta, amb una clara aposta pel punk. Com a grup convidat i per amenitzar el tancament del concurs, va actuar Prozak Soup, el nou conjunt de Joan Palomares, conegut entre d'altres pel seu anterior grup Vertigen.

La final, que venia precedida pel sopar de fi de campanya d'Esquerra Republicana de Sueca, es va desenvolupar amb total normalitat, amb un públic entregat i participatiu.

L'elecció del grup guanyador, que correspenia en un 60% al jurat i en un 40% a la participació del públic, va donar com a resultat que el grup que havia de representar al País Valencià al Música Jove 2015 havia de ser Xaveta Metralleta, amb una escassíssima diferència amb Traficants de Sucre.

Des de les JERPV volem agrair la bona feina dels grups, les facilitats de la Sala i el treball dels companys i companyes del col·lectiu d'Esquerra-Sueca.

I com no, encoratjar al públic assistent a participar en l'Acampada Jove'15 que tindrà lloc a Montblanc els dies 16,17 i 18 de juliol.

Xaveta Metralleta es proclama campió de la XIIena edició del JEROCK Xaveta Metralleta es proclama campió de la XIIena edició del JEROCK
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/182485

Comparteix: