< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

19.05
2016
València lliure de feixisme

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de València rebutgem frontalment la celebració d’una cimera feixista a la nostra ciutat i denunciem la permissivitat de les institucions.

El proper dissabte 21 de maig es celebrarà a València una cimera de líders feixistes europeus a la ciutat de València. Segons ha informat la premsa local, aquesta cimera comptarà amb la presencia de Edda Negri Mussolini -neta del dictador italià Benet Mussolini-, Roberto Fiore, dirigent de l’ultra dreta italiana i Pedro Varela, propietari de la llibreria Europa, un dels referents feixistes de la ciutat de  Barcelona, entre d’altres.
 
La cimera, que durarà tot el dia, l'organitza anualment el grupuscle In Memoriam Juan Ignacio arreu de l’estat espanyol, i enguany serà la primera volta que s’organitze al cap i casal amb aproximadament uns 200 participants prèviament inscrits a un recinte privat del qual no s’ha fet pública la ubicació.
 
Les Joventuts d’Esquerra Republicana, com a defensors de la democràcia i antifeixistes que som, no anem a permetre que València es convertisca en la capital del feixisme durant un dia, i és per això que, conjuntament amb una trentena de associacions i entitats de la societat civil, estem organitzant actes per respondre frontalment a aquesta agressió als ciutadans del País Valencià.
 
Convoquem a la manifestació unitària a les  18:30h al Parterre per a denunciar la passivitat de les institucions valencianes i espanyoles davant la celebració d’aquesta cimera feixista i per a demanar que mai més la ciutat de València, ni cap altra ciutat, siguen punt de trobada dels líders feixistes amb impunitat.
 
A més, s’ha convocat un acte el mateix dissabte a les 11:30h al cementeri civil de València per a recordar la memòria de les persones mortes pels bombardejos de l’aviació italiana durant la guerra civil a la ciutat de València.
 
DESTRUÏM EL FEIXISME! NO PASSARAN!

Manifestació 21 de Maig 18:30h Parterre Manifestació 21 de Maig 18:30h Parterre
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/184961

Comparteix: