< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

28.11
2016
Primer Congrés Nacional de les JERC celebrat al País Valencià

Benicarló acull el XXVI Congrés Nacional  de les Joventuts d'Esquerra Republicana

Les Joventuts d'Esquerra Republicana han celebrat dissabte 26 i diumenge 27 de novembre el XXVIé Congrés Nacional a Benicarló, el seu màxim òrgan que cada dos anys congrega tota la militància de l'organització, en la que ha esdevingut la primera edició organitzada al País Valencià.

 
L'assistència de més de 300 joves al Magatzem de la Mar, l'aprovació de la ponència política amb les línies mestres i l'elecció de la nova Permanent Nacional han contribuït a l'èxit de les jornades, tant per les conclusions com quant a l'organització, que va distribuir els congressistes per diversos hotels benicarlandos.
 
Els amfitrions Miquel Iruela, secretari d'Imatge i 2.0 de les JERPV, i Josep Barberà, president d'ERPV, hi van intervenir als parlaments de benvinguda i cloenda, respectivament. El Congrés també va comptar amb la presència del secretari adjunt d'Esquerra Republicana, Lluís Salvador.
 
La ponència política aprovada traça les línies a seguir durant els pròxims dos anys per tal d'avançar cap a la llibertat nacional, treballar en un canvi de model econòmic i social i caminar cap a una democràcia que permeta a la ciutadania decidir el seu futur arreu dels Països Catalans.
 
Les JERC també han escollit una nova Permanent, encapçalada per Pau Morales com a portaveu nacional de l'organització. Morales té 22 anys, és estudiant d'Història a la Universitat de Barcelona i tinent d'alcalde de Comunicació, Cultura i Espai Públic a Vilassar de Dalt.
 
El portaveu entrant ha destacat que "l'objectiu de les JER és ser una eina pel jovent del nostre país, estem al servei de tots aquells que volen lluitar contra les desigualtats i en defensa de la justícia social". Morales també s'ha referit al procés que viu el principat de Catalunya: "hem de convéncer al jovent que la independència millorarà el seu present i el seu futur, només així aconseguirem la majoria que ens cal".

La nova permanent escollida La nova permanent escollida
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/186431

Comparteix:

ARTICLES RELACIONATS