< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

10.03
2014
Presentació de les JERPV-la Valldigna

El passat divendres 7 de març, la secció local de les JERPV- la Valldigna es presentava en societat al Pub Magik de Tavernes de la Valldigna.

Aquesta secció local naix, en paraules del seu portaveu Ferran Fayos, “per exigir totes les ferramentes necessàries a les institucions per a que es treballe pel jovent dels nostres pobles”.

La necessària implicació del jovent a les qüestions polítiques no deixa de ser una prioritat per als i les joves joves vallers, que van manifesten les problemàtiques que amb els anys s’han quedat relegades a un segon terme per part de tots els equips de govern.

La reactivació del actualment inoperant Consell Local de la Joventut, el dret a un habitatge digne i, “la defensa de la nostra llengua i cultura pròpies, que vagen des de la promoció i la formació fins a l’exigència a les administracions d’unes polítiques dirigides a fomentar-ne l’ús i l’ensenyament” així com “l’establiment d’una educació afectivosexual que garantisca unes relacions igualitàries i una igualtat de gènere i d'oportunitats entre els dos sexes”, van ser algunes de les propostes que des de la nova secció local es van posar de manifest per a escometre un canvi i una millora de les condicions de vida de molts i moltes joves.

L’acte, encara que senzill, va fer les delícies dels assistents amb les actuacions dels grups Offkorse, provinents de la Ribera alta i dels vallers, la Fístula Vallkànica, que van cloure l’acte .

Podeu seguir les activitats de les JERPV-la Valldigna a facebook.com/JERPVLaValldigna i a twitter.com/JERPV_Valldigna .

JERPV la Valldigna JERPV la Valldigna
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/126605

Comparteix: