< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

14.05
2014
Offkorse aconsegueix la victòria a la segona semifinal del JERoCK 2014

El passat divendres 9 de maig, a la sala Hot Rod de Sueca, es va celebrar la segona semifinal del concurs de maquetes JERoCK, que cada any organitzen les JERPV.

El passat divendres 9 de maig, a la sala Hot Rod de Sueca, es va celebrar la segona semifinal del concurs de maquetes JERoCK.

Els assistents, d’edats molt diferents i amb uns gustos musicals molt variats, van participar en tot moment de les actuacions dels diferents grups.

Novament, els grups van demostrar tots un gran potencial musical , però, la voluntat del jurat i del públic va ser escollir els Offkorse com a guanyadors. Aquest grup, provinent de la Ribera Alta, i amb uns ritmes entre el rock, el punk i  el ska, es va guanyar el dret d’actuar a la final del proper 30 de maig del JERoCk.

Els resultats de les votacions donaren als Mai Mai, provinents de diversos indrets de la Costera i el Camp de Túria, amb els seu ritmes rockers,  la segona posició, passant a la fase de votació via xarxes socials, per arribar a convertir-se en finalistes.

El tercer lloc fou per als joves Sermo Vulgaris i el seu rap combatiu des de l’Horta Nord què, esperem seguisca sonant per tot arreu.


Volem mostrar la nostra gratitud a tots els grups per la seua participació, així com també als Poetes Anònims i a Garrotada, i desitjar-los la millor de les sorts en la seua carrera musical i artística.

Donar les gràcies també a la Sala Hot Rod de Sueca per les facilitats a l’hora de fer el concert i als companys de la revista cultural Sons de Xaloc, que participaren novament com  a membres del jurat del JERoCk.
 
Així, queden proclamats finalistes Karra-ska’l i Offkorse, a l’espera de conèixer quin serà l’escollit entre els  participants a l’enquesta a les Xarxes socials. Esteu tots i totes convidats a la gran final que tindrà lloc el proper 30 de maig, a l’Ateneu Popular Arrels de Beniarrés on, a banda dels finalistes, comptarem amb una col·laboració molt especial.


Ens veiem a la final!


 

Actuació durant la semifinal Actuació durant la semifinal
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/176933

Comparteix: