< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

13.10
2014
Les Joventuts d'Esquerra Republicana mostrem el nostre rebuig i preocupació davant un nou cas de violència masclista entre menors

Hui, una vegada més, ens trobem davant un nou cas de violència masclista. Una menor de 15 anys de Carcaixent ha hagut de ser ingressada després de rebre una brutal pallissa a mans de la seua parella, de 17 anys.

Aquest nou cas posa de manifest la denuncia que venim fent de fa temps, sobre l'augment de casos de violència masclista entre el jovent. En la societat actual, i concretament entre les persones joves, existeix la creença generalitzada que el control, la gelosia i les prohibicions per part de la parella són mostres "d'amor". Com a conseqüencia, moltes joves no reconeixen quan estan sent víctimes de comportaments abusius o quan l'exerceixen, i ho veuen com a un fet normal dins una relació.

Expressem el rebuig a tots els tipus de violència masclista i instem la societat a denunciar totes les situacions que atempten contra els drets fonamentals de les dones. Exigim al govern que destine tots els recursos necessaris per tal de tenir una resposta contundent davant aquests casos, però sobretot, exigim la creació de plans de formació per acabar amb la violència masclista, concretament entre les persones joves.

Considerem, també, que cal trencar el silenci i els mites respecte determinades conductes de domini, possessió, control i agressivitat per construir uns Països Catalans lliures de violència masclista.

Un altre cop, NO!

Telèfon d'atenció a les víctimes: 016

Prou violència masclista Prou violència masclista
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/178501

Comparteix: