< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

05.02
2016
Les JERPV participaran a la manifestació “L’Ebre sense cabals és la mort del Delta”

Les JERPV participarem a la manifestació d'Amposta per a demanar una nova cultura de l'aigua. Pels nostres rius, per les nostres marjals i les nostres zones humides.

Les JERPV, junt a altres formacions polítiques, formaran part del bloc unitari de les joventuts en defensa de l’Ebre a la manifestació del diumenge 7 de febrer.
 
La manifestació mostrarà el rebuig contra el Pla de la Conca de l’Ebre aprovat el dia 5 de gener pel govern del PP en funcions. En paraules de Àlex de la Guia, el portaveu de les JERC de les terres de l’Ebre, “anem a Amposta a defensar el principal riu dels Països Catalans i al mateix temps a demanar una nova cultura de l’aigua on es respectin els cabdals dels rius per a mantindre vius els ecosistemes dels deltes i les zones humides que depenen d’ells.”
 
Aquesta és la primera manifestació que es realitza contra el nou pla aprovat. El dia següent una delegació oficial del Parlament Europeu visitarà el Delta, que es reunirà amb membres de la Plataforma en Defensa de l’Ebre, científics i afectats d’aquest pla. L’assistència és molt important, ja que condicionarà l’informe de
propostes que redactarà aquesta delegació.
 
La manifestació començarà amb una concentració a les 11.30 al parc dels Xiribecs d’Amposta. L’organització recomana anar de blau, per fer visible la “riuada” de gent en contra d’aquest pla que amenaça a la nostra riquesa mediambiental.
 
Fem una mobilització massiva a favor del medi ambient com mai s’ha vist a Europa!
 
Lo riu és vida!
 
https://www.youtube.com/watch?v=45jpKyvuVPY

Plataforma en defensa de l'Ebre Plataforma en defensa de l'Ebre
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/184152

Comparteix: