< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

29.11
2013
Les JERPV exigim la dimissió de Alberto Fabra i la convocatòria d’eleccions anticipades

Avui és un dia trist per a la immensa majoria de la societat valenciana. Aquest matí, la policia enviada per Alberto Fabra ha executat l’ordre de tallar el senyal de Canal 9, concloent el tall d’emissions que va començar anit amb la ràdio.

Després d’ignorar les propostes dels treballadors i treballadores per tal de fer viable la radiotelevisió dels valencians i valencianes, el Consell presidit per Alberto Fabra, en una reunió celebrada a les vuit de la vesprada i una ordre publicada en un Diari Oficial de la Generalitat Valenciana prop de mitjanit, decidia liquidar l’únic mitjà de comunicació en valencià que queda al País Valencià.

Al tall d’emissions en la ràdio va seguir la resistència dels treballadors i treballadores de la televisió per tal de no deixar-nos sense senyal. Una resistència que ha durat tota una llarga nit, amb missatges a les tres de la matinada per comunicar-los que estaven de permís i que no podien accedir als seus llocs de treball i diversos intents de tallar l’emissió, un crim que no han pogut cometre fins al migdia d’avui. La seua resistència ha estat tot un exemple de dignitat per a la societat valenciana i no deixarem que la seua lluita per mantindre viva RTVV acabe en no res.

El que vam viure anit, amb uniformats amb pistola entrant a tancar el nostre mitjà de comunicació, és un colp d’Estat a la democràcia al País Valencià, una decisió autoritària i antidemocràtica per privar-nos als valencians del nostre dret a la informació, ara que, per fi el PP havia perdut el control de RTVV. Saben quant de bé pot fer un mitjà de comunicació públic independent, per això es van esforçar en desprestigiar i manipular-lo i ara a assassinar-lo.

Als valencians i valencianes ens han furtat un tros de la nostra cultura, de la nostra història, una de les nostres senyes d’identitat i una peça indispensable del renaixement democràtic que necessita el nostre País.

El PP es sap derrotat i pretén acabar amb totes aquelles eines d’autogovern, totes les estructures d’Estat, que puguen ser útils per a traure’ns del pou econòmic, social i cultural en el que ens han enfonsat.

Ara, més que mai hem d’eixir als carrers, no hem de deixar que cap responsable del robatori que ens han fet als valencians puga anar a cap lloc sense que sàpiga el rebuig que ens provoca a tots els valencians i valencianes el seu acte covard de liquidar RTVV amb nocturnitat i traïdoria.

És hora de fer fora els botiflers que ens malgovernen des de fa massa temps, per tot això, demà a les 18h la Plaça Sant Agustí de València ha de ser un crit unànime per exigir la dimissió d’Alberto Fabra i la convocatòria d’eleccions.

Fora el mal govern!
 

URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/126525

Comparteix: