< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

06.11
2013
Les JERPV exigim la continuitat de RTVV i la dimissió del president Fabra

Avui, el Consell ha anunciat el tancament de Radio Televisió Valenciana després de la sentència judicial que anul·la l’ERO promogut pel govern valencià a RTVV, al·legant que no hi ha diners per readmetre tots els treballadors i treballadores acomiadats. La solució del PP ha estat optar pel tancament, deixant als valencians i valencianes sense una televisió i ràdio públiques pròpies després de 24 anys de funcionament. En cap moment el govern del PP ni la direcció de RTVV han volgut negociar amb el comtié d'empresa i han imposat el seu pla a tota la plantilla, que ha vist com se'ls acomiadava per privatitzar la tasca que portaven a terme.

Les Joventuts d’Esquerra Republicana del País Valencià rebutgem frontalment la decisió de tancar RTVV i donem suport a tots els treballadors i treballadores acomiadats i a les seues famílies.

El PP consuma així la seua estratègia per subordinar encara més el País Valencià a l'estat espanyol, després d'haver degradat la qualitat del servei que oferia RTVV, posar-la al capdavant de tots els indicadors de manipulació informativa i de fer que una part cada vegada més gran de la societat valenciana no ens sentirem representats pels nostres mitjans de comunicació, ara es creu amb el dret de posar punt i final a un mitjà de comunicació que no és seu, sinó de tota la societat valenciana.

Aquest tancament no és només un drama familiar i personal, és un drama nacional. El PP ha deixat el País Valencià sense l'únic mitjà públic que quedava en la nostra llengua, perdent una ferramenta imprescindible per bastir una societat valenciana moderna i digna. El PP continua amb el desmantellament del nostre país, saquejant les nostres institucions i podrint tot allò que toca.

Així doncs les JERPV reclamem la dimissió del president Fabra i exigim que RTVV continue oberta i s'elabore un autèntic pla de viabilitat amb el consens amb els treballadors i treballadores.

No al tancament de RTVV!   

URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/126495

Comparteix: