< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

25.03
2014
Les JERPV escollim el nostre candidat a les eleccions europees

Les Joventuts d’Esquerra Republicana del País Valencià hem escollit al suecà Gerard Blasco i Granell, de 21 anys, estudiant de Ciències Polítiques a la Universitat de València, com a representant de les JERPV a la llista d’Esquerra Republicana a les eleccions europees.

El passat dissabte 22 de Març, fou ratificat com a candidat, amb un ampli suport, pel Consell Nacional de les JERC, celebrat a Tortosa. També fou escollit al mateix Consell Nacional el cap de llista de les JERC a nivell nacional, el barceloní Andreu Criquet i Giralt.

Blasco, juntament amb altres 4 militants de les JERC representarà als joves d’Esquerra Republicana a les llistes d’Esquerra a les eleccions al Parlament europeu i serà l’única veu del jovent republicà i independentista del País Valencià en aquestes eleccions.

En paraules de Blasco: “Anem a Europa per fer un gir copernicà a les polítiques d’austeritat que ens imposen i per reivindicar el dret a decidir dels pobles, perquè volem ser un estat independent, dintre d’Europa”

No serà, però, l’única veu valenciana de la llista d’Esquerra Republicana, ja que recentment també han estat escollits els 5 candidats d’ERPV per les europees, encapçalats per Elo Chamarro, natural de Sagunt.
 

URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/126615

Comparteix: