< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

27.11
2013
Les JERPV ens oposem al tancament de RTVV i exigim la dimissió del govern valencià

Avui, 26 de novembre, el govern valencià es ratifica en la seua decisió i està decidit a perpetrar la cacicada de tancar RTVV, rebutjant la proposta de pla de viabilitat elaborada pel comitè d'empresa per intentar evitar el tancament de l’ens públic.
Fent gal•la de la seua característica manca de diàleg, "el govern del PP sentencia de mort la ràdio i televisió de tots els valencians i valencianes". Demà està previst que s’aprove el tancament definitiu a les Corts Valencianes, malgrat el rebuig de la major part de la societat valenciana i de tots els partits de l’oposició.

El PP ha esgrimit com a únic argument per al tancament la no viabilitat econòmica de l'ens, que ja els va servir de pretext per plantejar un ERO brutal. El comitè d'empresa de RTVV ha demostrat la falsedat dels arguments del PP i ha plantejat un pla de viabilitat que assegurava la viabilitat de l'ens, després d'anys de saqueig per part dels responsables que el PP ha anat posant a voluntat al capdavant de RTVV i ha posat en evidència que la decisió del govern d'Alberto Fabra mai ha estat per motius econòmics, sinó purament ideològics i a les ordres dels seus amos de Madrid, en la línia d'acabar amb el valencià als mitjans i furtar-nos als valencians i valencianes un mitjà de comunicació que hauria de ser de tots i per a tots.

Aquest tancament representa un nou i gravíssim atac a la nostra llengua, deixant-nos sense l’únic mitjà de comunicació en valencià al nostre propi país. Un altre atac a la nostra cultura, que el PP pretén reduir al reducte folclòric, però també un atac al dret a la informació dels valencians i valencianes i el colp de gràcia al sector audiovisual valencià.

Des de les JERPV volem mostrar el nostre total suport als treballadors i treballadores de RTVV, amb qui estarem lluitant per evitar que el País Valencià es quede novament sense senyal.
També volem expressar la nostra indignació per una situació que ha estat creada pel PP i que ara pretén presentar-se com una víctima, quan són els responsables directes de la mala gestió de RTVV.

A més les JERPV exigim la dimissió de Fabra i el seu govern, ja que no són capaços ni tenen la voluntat de trobar una solució per a la continuitat de RTVV, així com amb tants altres assumptes de vital importància per al País Valencià i la convocatòria d’eleccions anticipades.

NO al tancament de RTVV!

Fem fora el mal govern!

URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/126515

Comparteix: